Aplicații native Android și iOS

Acestea permit obţinerea celor mai bune performanţe (funcţionare locală şi implicit o navigare rapidă şi fluidă) oferind utilizatorilor cea mai plăcută experienţă.

Costuri reduse

Folosind APPY pentru dezvoltarea aplicației tale plătești doar o fracțiune din tarifele standard de realizare a acesteia.

Termene scurte de realizare

Cu APPY ai aplicația gata pentru publicarea în AppStore și Google Play, în doar câteva zile.

De ce aplicație pentru afacerea sau imaginea ta?

CUM COMUNICI CU CLIENȚII, PARTENERII SAU ANGAJAȚII TĂI?

Telefonul: o poartă directă către clienții tăi

IMAGINEAZĂ-ȚI! Fie ca sunt online sau nu, aceștia sunt în contact direct cu tine, în orice moment. Doar își deschid aplicația și au acces la toate instrumentele ce le oferi în aplicație. Vor să se informeze, să te găsească, să-ți ceară ajutorul, să-ți trimită feedback, să comande, să se programeze, ...

Marketing eficient

Facilitățile oferite de aplicatiile mobile realizate pe platforma APPY îți oferă capacitatea de a trece la un nou tip de marketing: rentabil, dinamic, interactiv, focalizat pe persoană. Targetări cu localizare geografică sau pe grupuri, carduri de loialitate, cupoane de reduceri sau de recomandări, campanii de tip "tresure-hunt", realizarea de sondaje, sunt doar câteva din instrumentele disponibile.

Creșterea vânzărilor

Creșterea profitului e garantată de un volum în creștere al vânzarilor, generat de marirea satisfacției clienților, viteza și ușurința de navigare și de programele de loializare foarte ușor de implementat în aplicația mobilă.

Dezvoltă-ți brandul

O aplicație bine realizată este cel mai bun ambasador al brandului tău, demonstrând încă odată poziția companiei în domeniul în care evoluezi. Comunică mai ușor și mai eficient cu clienții tăi, iar aceștia vor deveni clienți fideli.

O bază mai mare de clienți

Țintește noul canal oferit de telefoanele mobile. Acestea au devenit instrumentul principal de informare și socializare. Utilizatorii mulțumiți vor recomanda aplicația și prietenilor din rețelele sociale.

Clienți mai mulțumiți

O afacere de succes se bazează pe reciprocitate. Tu oferi un produs bun iar utilizatorii își deschid portofele prin cerereile lor. Cu ajutorul aplicației mobile poți interacționa mai eficient, oferi un suport mult mai bun, promovezi campanii de loializare, faci promoții și lansări de produse noi. Toate acestea duc la creșterii gradului de satisfacție al clienților.

Construită după modelul tău

Fiecare aplicație este personalizată exact pe cerințele unice ale companiei tale. Fie ca dorești o singură aplicație sau mai multe ( pentru clienți, pentru diversele campanii de marketing pe care le desfășori, pentru angajati, ...), cu APPY ai asigurat cel mai scurt termen de realizare a acestora.

Conectare mai bună cu clienții

Suportul oferit prin pagina de feedback sau diverse chestionare si sondaje este sprijinul cel mai bun pe care il puteți oferi după o vânzare. Răspunsuri și oferte personalizate trimise prin push-notifications îți reduc mult costurile de comunicare.

Aplicabilitate generală

Orice afacere ai avea, aceasta are la bază interacțiunea și comunicarea dintre oameni. Aceștia au, și folosesc în permanență, TELEFONUL. Afacerea ta trebuie să fie la îndemâna lor. Afacerea ta trebuie să ajungă în telefonul clienților, partenerilor sau angajaților tăi.

Aplicația mobilă s-ar potrivi afacerii tale?

Soluții flexibile pentru orice domeniu de activitate

PENTRU AFACERI, COMUNITĂȚI, PERSOANE PUBLICE, SPORTIVI, POLITICIENI, ...